Preclík

  • Nové
  • Poslat příteli

    Preclík

    Preclík

    ||01Jedná se o běžné pšeničné těsto, které je lehce slané a má svou specifickou březohorskou chuť. Preclíky jsme schopni vyrobit v jakékoli velikosti a vzhledu. Jedná se o ruční výrobu.||02Jedná se o běžné pšeničné těsto, které je lehce slané a má svou specifickou březohorskou chuť. Preclíky jsme schopni vyrobit v jakékoli velikosti a vzhledu. Jedná se o ruční výrobu.

    Příjemce :

    * Povinná pole

      nebo  Zrušit

2.880115

Jedná se o běžné pšeničné těsto, které je lehce slané a má svou specifickou březohorskou chuť. Preclíky jsme schopni vyrobit v jakékoli velikosti a vzhledu. Jedná se o ruční výrobu.
Jedná se o běžné pšeničné těsto, které je lehce slané a má svou specifickou březohorskou chuť. Preclíky jsme schopni vyrobit v jakékoli velikosti a vzhledu. Jedná se o ruční výrobu.

Jedná se o běžné pšeničné těsto, které je lehce slané a má svou specifickou březohorskou chuť. Preclíky jsme schopni vyrobit v jakékoli velikosti a vzhledu. Jedná se o ruční výrobu.
Jedná se o běžné pšeničné těsto, které je lehce slané a má svou specifickou březohorskou chuť. Preclíky jsme schopni vyrobit v jakékoli velikosti a vzhledu. Jedná se o ruční výrobu.
PŠENIČNÁ mouka, cukr, sůl, druždí, slunečnicový olej, voda, JEČNÁ sladová moučka, cukr, kmín, emulgátor E472e mono a diglyceridy mastných kyselin s kyselinou acetylvinnou, enzymy (hyrolázy), anitoxidant E300, kyselina askorbová, může obsahovat stopy SEZAMU.
PŠENIČNÁ mouka, cukr, sůl, druždí, slunečnicový olej, voda, JEČNÁ sladová moučka, cukr, kmín, emulgátor E472e mono a diglyceridy mastných kyselin s kyselinou acetylvinnou, enzymy (hyrolázy), anitoxidant E300, kyselina askorbová, mák, může obsahovat stopy SEZAMU.